Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΧΑΡΟΥ
LIFE OF OHAROU

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Kenji Mizoguchi
ΠΑΙΖΟΥΝ: Toshiro Mifune
Ichiro Sugai
Tsukie Matsuura
Kinuyo Tanaka
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:3/28/2007
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΔΡΑΜΑ
Ο Κατσουμοσάκε ένας χαμηλόβαθμος Σαμουράι την ερωτεύεται και την οδηγεί σε ένα πανδοχείο όπου περνούν την νύχτα μαζί. Η αστυνομία που ψάχνει για πόρνες και απόκληρους τον συλλαμβάνει και μολονότι η Οχάρου είναι αθώα καταδικάζονται ότι έχουν παράνομες ερωτικές σχέσεις. Η Οχάρου και οι γονείς της εξορίζονται από την πόλη και ο Κατσουμουσάκε αποκεφαλίζεται. Στην εξορία που ζει η Οχάρου η ομορφιά της δεν περνάει απαρατήρητη. Έτσι ο Σασάγια ένας πλούσιος έμπορος θέλοντας να προσφέρει εξυπηρέτηση στον τοπικό φεουδάρχη τον γνωρίζει στην Οχάρουσαν μια ερωμένη πιθανόν να του χάριζε τον διάδοχο που λαχταρούσε. Ο άρχοντας εγκρίνει την Οχάρου που γρήγορα του χαρίζει ένα αγοράκι. Όμως μετά τη γέννηση του παιδιού φαίνεται ότι δεν είναι πλέον απαραίτητη και το ζηλόφθονο χαρέμι του την διώχνει.

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΧΡΗΣΤΗΣΑΓΟΡΑ/ΠΩΛΗΣΗΣΤΗΝ ΤΙΜΗΠΟΣΟΤΗΤΑ
1/11/2017 12:50:04 PM Johnny-O πουλάει 11€ 1

Για να στείλετε μήνυμα σε κάποιο αγοραστή ή πωλητή, θα πρέπει να συνδεθείτε.