ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΒΟΜΒΑ
L ENTENTE CORDIALE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Vincent De Brus
ΠΑΙΖΟΥΝ: Jennifer Saunders
Francois Levantal
Daniel Auteuil
Christian Clavier
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:1/6/2007
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΚΩΜΩΔΙΑ
O πρώην Γάλλος διπλωμάτης Francois se La Conche θα επιστρέψει στην ενεργό δράση για να υπηρετήσει την πατρίδα του σε μια απλή αποστολή: Να κλείσει μια συμφωνία με ένα Ρώσο πωλητή όπλων, πρώην μέλος της KGB. Αλλά ο αριστοκρατικής καταγωγής Francois δεν γνωρίζει για το υποδερμικό όπλο που περιέχει ένα έξυπνο αλλά επικίνδυνο μικροτσίπ. Ακόμη, δεν είναι προετοιμασμένος για μια εφιαλτική συνεργασία με τον συμπαθητικό αλλά ταυτόχρονα καιροσκόπο διερμηνέα Jean Pierre Moindrau. Όταν ο Francois θα τοποθετήσει κατά λάθος το μικροτσίπ στο σώμα του Jean Pierre, o διερμηνέας θα γίνει μία κινούμενη βόμβα που θα εκραγεί σε 12 ώρες. Στο Λονδίνο, οι δύο συνεργάτες θα αντιμετωπίσουν μία σειρά από ξέφρενες καταστάσεις αφού τώρα καταδιώκονται από Ταϊβανέζους τρομοκράτες, την Σκότλαντ Γιάρντ και τον Γαλλικό στρατό.

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΧΡΗΣΤΗΣΑΓΟΡΑ/ΠΩΛΗΣΗΣΤΗΝ ΤΙΜΗΠΟΣΟΤΗΤΑ
12/1/2008 4:29:38 μμ ivideobox πουλάει 7€ 1

Για να στείλετε μήνυμα σε κάποιο αγοραστή ή πωλητή, θα πρέπει να συνδεθείτε.