Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ 4
RETURN OF THE LIVING DEAD 4 NECROPOLIS

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Ellory Elkayem
ΠΑΙΖΟΥΝ: Jana Kramer
John Keefe
Cory Hardrict
Aimee-Lynn Chadwick
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:1/9/2007
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΘΡΙΛΕΡ
ΕΠ.ΦΑΝΤΑΣ.
Μετά παό ένα ατύχημα με την μηχανή ο νεαρός Ζεκ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο...Όταν ένα μέλος της επιστημονικής οργάνωσης Hydra-Tech μπαίνει στο νοσοκομείο και απαγάγει τον Ζεκ, οι τρεις φίλοι του, ο Κόντι, η Μπέκυ και ο Τζούλιαν, μπαίνουν κρυφά στην Hydra-Tech για να τον σώσουν. Κατά την διάρκεια της διάρρηξης, ο Τζούλιαν με τρόμο ανακαλύπτει ένα κρυφό επιστημονικό πείραμα που διεξάγει η εταιρεία με το οποίο φέρνουν τους νεκρούς ανθρώπους πίσω στη ζωή! Ο Τζούλιαν συγκλονίζεται όταν συνειδητοποιεί ότι ο θείος του είναι ο επικεφαλής του προγράμματος και ότι με αυτό το μυστικό πρόγραμμα σχεδιάζουν να φτιάξουν το στρατό των "έξοχων στρατιωτών". Τα παιδιά βρίσκονται παγιδευμένα από τα ζόμπι μέσα στο Hydra-Tech και πρέπει να βρουν έναν τρόπο για να δραπετεύσουν...

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.