ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ
THE BOOK OF REVELATION

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Ana Kokkinos
ΠΑΙΖΟΥΝ: Deborah Mailman
Colin Friels
Greta Scacchi
Tom Long
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:11/3/2007
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: PΟMANT.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΡΙΛΕΡ
Ο Ντάνιελ (Τομ Λονγκ) και η φίλη του Μπρίτζετ (Άννα Τορβ) είναι το ζευγάρι των κορυφαίων χορευτών στην αναγνωρισμένη χορευτική ομάδα της Ίζαμπελ (Γκρέτα Σκάκι). Ένα βράδυ, μετά από μια ανόητη σκηνή ζηλοτυπίας από την Μπρίτζετ, ο Ντάνιελ εξαφανίζεται, προκαλώντας απελπισία στο περιβάλλον του.Μετά από δώδεκα μέρες βασανιστηρίων από τρεις μασκοφόρες γυναίκες με καλά καμουφλαρισμένες τις ταυτότητές τους θα επιστρέψει στο σπίτι το ίδιο απρόσμενα, σαστισμένος και καταρρακωμένος. Χωρίς να μπορεί να δώσει καμιά εξήγηση για τους λόγους της απουσίας του και έχοντας χάσει τη διάθεσή του για χορό, ο Ντάνιελ μοιάζει εγκλωβισμένος σε έναν εφιάλτη. Με αφετηρία την ανάμνηση μιας μυρωδιάς, τον ήχο μιας φωνής και την αίσθηση του δέρματος, θα ξεκινήσει μια αγωνιώδη έρευνα με σκοπό να ανακαλύψει και να τιμωρήσει τις απαγωγείς του. Το πάθος του για εκδίκηση θα εξελιχθεί σε σεξουαλική οδύσσεια, σε ταραγμένο ταξίδι μέσα στον ίδιο του τον εαυτό, με συνεχές έναυσμα τις ακατάστατες μνήμες της παράδοξης φυλάκισή

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.