ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
THE STONE COUNCIL

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Guillaume Nicloux
ΠΑΙΖΟΥΝ: Sami Bouajila
Moritz Bleibtreu
Catherine Deneuve
Monica Bellucci
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:12/20/2007
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΘΡΙΛΕΡ
ΔΡΑΜΑ
Η Λορά Σιπριέν είναι μεταφράστρια. Είναι, όμως, και μια όμορφη γυναίκα, ατυχήσασα στον έρωτα. Αποφασίζει να υιοθετήσει ένα παιδί. Και υιοθετεί τον μικρούλι Λιου-Σαν, ένα παιδί που η προέλευσή του από τις ασιατικές περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, παραμένει μυστήριο. Όταν ο Λιου-Σαν γίνεται 7 χρονών, ένα περίεργο σημάδι εμφανίζεται στο σώμα του. Η Λορά τρομοκρατείται και απευθύνεται σε διάφορους γιατρούς προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. Παράλληλα, αρχίζει να βασανίζεται από έντονους εφιάλτες και τρομερές παραισθήσεις. Αργά αλλά σταθερά, θα καταλάβει πως πολλοί άνθρωποι γύρω της που της το έπαιζαν φίλοι ουσιαστικά αυτό που περίμεναν είναι να μεγαλώσει ο Λιου-Σαν. Κι αυτό επειδή ένας θρύλος λέει πως το συγκεκριμένο αγόρι, αν θυσιαστεί λίγο μετά τα 7α του γενέθλια, μπορεί να εξασφαλίσει στον θύτη του αθανασία. Το αγόρι, λοιπόν, απαγάγεται. Και η Λορά προσπαθεί να το βρει και να το σώσει. Στην υπόθεση μπλέκει κι ένας Ρώσος πράκτορας που φαίνεται πως θέλει να τη βοηθήσει

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.