Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ
BURY MY HEART AT WOUNDED KNEE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Yves Simoneau
ΠΑΙΖΟΥΝ: J.K. Simmons
August Schellenberg
Adam Beach
Aidan Quinn
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:2/15/2008
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΔΡΑΜΑ
ΙΣΤΟΡΙΚH
WESTERN
Εμπνευσμένο από το best seller του Ντι Μπράουν, η εκπληκτική παραγωγή της ΗΒΟ Films ξεκινάει πολύ δυνατά με το θρίαμβο των Σιου εις βάρος του Στρατηγού Κάστερ στο Λιτλ Μπιγκ Χορν. Η δράση επικεντρώνεται σε τρεις χαρακτήρες: τον Τσαρλς Ίστμαν, μάγο-γιατρό των Σιου, τον Καθιστό Ταύρο, περήφανο αρχηγό των Λακότα που αρνείται να συμφωνήσει με τα σχέδια των Αμερικανών κατά τα οποία ο λαός του χάνει την ταυτότητα, την περηφάνια και την ιερή του γη - τα Μαύρα Βουνά της Ντακότα. Όπως επίσης και τον Χένρι Ντόουνς, έναν από τους κύριους υπευθύνους της κυβέρνησης στα θέματα των Ινδιάνων. Καθώς ο Ίστμαν και η καθηγήτρια Ελέην Γκούντεϊλ προσπαθούν να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των Σίου, ο Γερουσιαστής Ντόους επηρεάζει τον Πρόεδρο Γκραντ θετικά προς τους Ινδιάνους.

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)

Βαθμολογία: Βαθμολογία:4 (3 ψήφοι) (3 ψήφοι)
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΧΡΗΣΤΗΣΑΓΟΡΑ/ΠΩΛΗΣΗΣΤΗΝ ΤΙΜΗΠΟΣΟΤΗΤΑ
9/24/2020 9:48:59 AM ΣΤΡΑΤΟΣ αγοράζει 10€ 1

Για να στείλετε μήνυμα σε κάποιο αγοραστή ή πωλητή, θα πρέπει να συνδεθείτε.