Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΓΙΑ
TUYA S MARRIAGE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Quanan Wang
ΠΑΙΖΟΥΝ: Sen ge
Bater
Zhaya
Yu Nan
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:4/30/2008
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΔΡΑΜΑ
PΟMANT.
Στην βορειοδυτική περιοχή της Μογγολίας, η κυβέρνηση αναγκάζει έναν ντόπιο βοσκό να εγκαταλείψει το σπίτι. Η σύζηγος του Τuya (Νάν Γιού) δεν θέλει να εγκαταλείψει τον τόπο της και αποφασίζει να μείνουν παρόλο οτι γνωρίζει οτι ο άνδρας της ειναι ανάπηρος και δεν μπορεί να την βοηθήσει ούτε στο μεγάλωμα των παιδιών τους, ούτε στην φροντίδα των ζώων. Η δύσκολη και επίπονη δουλεία κάνει την όμορφη Τuya να εξαντλείται, ο άνδρας βλέποντας την να βασανίζεται την πιέζει να πάρουν διαζύγιο για να μπορέσει να ζήσει μια καλύτερη ζωή, η Tuya ενώ είναι αρνητική στην αρχή μια ξαφνική αρρώστια που την ρίχνει στο κρεβάτι, την κάνει να ξανα σκεφτεί αυτό που της ζηταεί ο σύζηγος και τελικά να το δεχτει με μια προϋπόθεση, να ξαναπαντρευτεί έναν άνδρα οπού εκείνος θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον ανάπηρο άνδρα της, τα παιδιά της.

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΧΡΗΣΤΗΣΑΓΟΡΑ/ΠΩΛΗΣΗΣΤΗΝ ΤΙΜΗΠΟΣΟΤΗΤΑ
1/13/2011 11:21:15 AM CINEFAL αγοράζει 3€ 1

Για να στείλετε μήνυμα σε κάποιο αγοραστή ή πωλητή, θα πρέπει να συνδεθείτε.