4 ΜΗΝΕΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ
4 MONTHS 3 WEEKS AND 2 DAYS

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Cristian Mungiu
ΠΑΙΖΟΥΝ: Alexandru Potocean
Vlad Ivanov
Laura Vasiliu
Anamaria Marinca
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:5/27/2008
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΔΡΑΜΑ
KOINΩΝΙΚΗ
Ρουμανία, χειμώνας του 1987. Η χώρα κυβερνάται απολυταρχικά από το καθεστώς Τσαουσέσκου. Αναμειγνύοντας κομουνισμό με καθολικισμό, ο Τσαουσέσκου απαγορεύει την αντισύλληψη και τις εκτρώσεις οι παραβάτες τιμωρούνται με μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης. Η Γκαμπίτα και η Οτίλια είναι φοιτήτριες. Συγκατοικούν στην εστία της Πολυτεχνικής Σχολής, σε μια μικρή πόλη όπου σπουδάζουν. Η Γκαμπίτα μένει έγκυος. Και θέλει να κάνει έκτρωση. Η Οτίλια αναλαμβάνει να τη βοηθήσει. Δεν είναι «κολλητές» με την Γκαμπίτα, το θεωρεί, όμως, ηθικό της χρέος.Θα προσπαθήσει να βρει όλα όσα χρειάζονται και, κυρίως, χρήματα. Θα κλείσει δωμάτιο ξενοδοχείου. Θα αγκαζάρει γιατρό που κάνει παράνομα εκτρώσεις η αμοιβή του σηκώνει πολύ κουβέντα... Θα τραβήξει τα πάνδεινα προκειμένου να γίνει αυτό που πρέπει...

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.