ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ
LIVING LIFE IN THE FAST LANE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Mark Jay
ΠΑΙΖΟΥΝ: Frank Harper
Layke Anderson
Lauren Steventon
Karl Davies
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:12/9/2008
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΠΕΡΙΠΕΤEIA
Ο Brent Blach ζει σε μια από τις πιο επικίνδυνες και κακόφημες γειτονιές του Brighton φροντίζοντας τον αλκοολικό πατέρα και τον μικρό αδερφό του. Το πάθος του όμως είναι το αμάξι του .Ένα Ford Capri,στο οποίο έχει επενδύσει όλα του τα χρήματα ξοδεύοντας ατέλειωτες ώρες για να το μετατρέψει στο πιο cool και γρήγορο Capri της χώρας αλλά και τον ίδιο ως τον αρχηγό στο Brighton.Όλα αυτά όμως θα ανατραπούν όταν η πιο επικίνδυνη συμμορία της πόλης τον καλέσει σε μια επικίνδυνη πρόκληση κυριαρχίας. Ο Brent έχει μια βδομάδα διορία για τον αγώνα. Μόνο που οι κανόνες άλλαξαν και όλα ξεκινούν από την αρχή, αφού του κατέστρεψαν το αμάξι, του διέλυσαν το garage και ο έρωτας του χτυπάει την πόρτα... Μια κόντρα επιβίωσης, κυριαρχίας, αγωνίας, με την ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ στα ύψη

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)

Βαθμολογία: Βαθμολογία:4,5 (3 ψήφοι) (3 ψήφοι)
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.