Ο ΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ
SIDEKICK

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Blake Van de Graaf
ΠΑΙΖΟΥΝ: Daniel Baldwin
Mackenzie Lush
Perry Mucci
David Ingram
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:11/21/2009
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
ΚΩΜΩΔΙΑ
Ο Norman Neal, δουλεύει ως τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και έχει 2 μεγάλες αγάπες στη ζωή του: τα βιβλία κόμικς και την γραμματέα της εταιρείας Andrea Hicks. Ωσπου μία μέρα ανακαλύπτει τυχαία ότι ο συνάδελφός του και όμορφος πωλητής στην εταιρεία, Victor Ventura, έχει τηλεκινητικές ιδιότητες! Συνεπαρμένος από αυτό που είδε αποφασίζει ύστερα από προτροπή του φίλου του Chuck, να του προτείνει να τον εκπαιδεύσει ώστε να γινει ένας πρταγματικός υπερήρωας και οι δύο τους να πολεμήσουν στο μέλλον ενάντια στον υπόκοσμο και την εγκληματικότητα. Η εκπαίδευση είναι πραγματικά διασκεδαστική για εμάς αλλά επίπονη για αυτούς. Αλλά παρόλη την προσπάθεια ο Νόρμαν τελικά θα βρεθεί αντιμέτωπος με την σλκηρή αλήθεια και το αληθινό πρόσωπο που κρύβονταν μέσα στον Ventura όλο αυτό το διάστημα...

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΧΡΗΣΤΗΣΑΓΟΡΑ/ΠΩΛΗΣΗΣΤΗΝ ΤΙΜΗΠΟΣΟΤΗΤΑ
2/18/2010 10:13:39 AM κορνηλιος πουλάει 12€ 1

Για να στείλετε μήνυμα σε κάποιο αγοραστή ή πωλητή, θα πρέπει να συνδεθείτε.