ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΥΚΛΟΣ 6
GREY S ANATOMY SEASON 6

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Rob Corn
ΠΑΙΖΟΥΝ: Justin Chambers
Katherine Heigl
Sandra Oh
Ellen Pompeo
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:2/15/2011
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΣΕΙΡΕΣ
KOINΩΝΙΚΗ
ΚΩΜΩΔΙΑ
ΔΡΑΜΑ
Περιμένετε ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό, πιο πολλούς γιατρούς και φυσικά, πολύ περισσότερο δράμα στον ανατρεπτικό 6ο κύκλο της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς. Καθώς το νοσοκομείο του Σιάτλ συγχωνεύεται με το μεγαλύτερο ανταγωνιστή του, το Μέρσι Γουέστ, όλοι και όλα παίρνουν νέες διαστάσεις που θα χαρίσουν στους τηλεθεατές στιγμές αγωνίας. Η Μέρεντιθ, ο Ντέρεκ, η Ιζι, η Κριστίνα και η παρέα τους βρίσκονται μπροστά σε μια καινούρια πρόκληση με την επέλαση των νέων τους συναδέλφων. Ανταγωνισμοί, εχθρότητες και ίντριγκες φτάνουν σε πρωτόγνωρα επίπεδα και υπόσχονται για όλους μια αξέχαστη χρονιά στο Σιάτλ Γκρέις. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τις νέες περιπέτειες, τις εξαιρετικές πρόσθετες παροχές και τα παρατεταμένα επεισόδια αυτής της συλλογής των 6 DVD που πρέπει σίγουρα να αποκτήσετε.

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.