ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
CHATROOM

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Hideo Nakata
ΠΑΙΖΟΥΝ: Hannah Murray
Matthew Beard
Imogen Poots
Aaron Johnson
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:15/9/2011
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΘΡΙΛΕΡ
ΔΡΑΜΑ
Μέσα στον απρόσωπο κόσμο του διαδικτύου... ο θάνατος απέχει μόνο ένα κλικ! Μια ανιαρή περιήγηση στο διαδίκτυο φέρνει κοντά τους Τζιμ, Εύα, Έμιλυ και Μο με τον χαρισματικό αλλά επικίνδυνο Γουίλιαμ. Αποκομμένος από τον πραγματικό κόσμο, ο Γουίλιαμ γνωρίζει πώς θα τους χειραγωγήσει και εκείνοι, μέσα στον απρόσωπο κόσμου του διαδικτύου, είναι αδύναμοι να προφυλαχθούν. Ο Τζίμ, καταθλιπτικός και ευάλωτος, είναι το τέλειο θύμα πείθεται πως ο Γουίλιαμ είναι ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει και ακολουθεί πιστά τις συμβουλές του. Όσο οι υπόλοιποι αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, ο Τζιμ συναντάει τον Γουίλιαμ και η πραγματικότητα αντικαθιστά τη φαντασία. Όταν κανένας τους πλέον δεν θα είναι προστατευμένος από την ασφάλεια του διαδικτύου, θα ξεκινήσουν ένα άγριο αγώνα για να σώσουν τις ζωές τους!

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΧΡΗΣΤΗΣΑΓΟΡΑ/ΠΩΛΗΣΗΣΤΗΝ ΤΙΜΗΠΟΣΟΤΗΤΑ
13/11/2011 9:50:45 μμ dimitroula αγοράζει 1€ 1

Για να στείλετε μήνυμα σε κάποιο αγοραστή ή πωλητή, θα πρέπει να συνδεθείτε.