ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΑΒΑ
I AM SLAVE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Gabriel Range
ΠΑΙΖΟΥΝ: Yigal Naor
Lubna Azabal
Isaach De Bankole
Wunmi Mosaku
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:5/20/2012
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: KOINΩΝΙΚΗ
ΘΡΙΛΕΡ
Η Μάλια, είναι μια νεαρή γυναίκα που κατάγεται από το Σουδάν. Ο πατέρας της, Βαχ, είναι ο αρχηγός της φυλής τους και ανθρωπος με μεγάλο κύρος στην μικρή κοινωνία τους, Τίποτα όμως δεν μπορεί να σταματήσει τις εκκαθαρίσεις του στρατού των Μουτζαχεντίν. Οτσν ο στρατος φτάνει στην κοινότητα του Βαχ, η Μάλια μαζί με αλλες νεαρές γυναίκες της κοινότητάς της βρισκονται αιχμάλωτες στα χέρια του στρατού. Η Μάλια μεταφέρεται στο Χαρτούμ, όπου πωλείται σε μια πλούσια Αραβική οικογένεια. Η χρήση βίας από την Λάιλα, την γυναίκα της οικογένειας είναι καθημερινή. Μετά από αρκετα χρόνια η Λάιλα στέλνει τη Μάλια στην αδερφή της στο Λονδίνο. Η ζωή της Μάλια εκεί είναι ακόμα χειρότερη καθώς δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο και της απαγορεύουν να βγαίνει έξω από το σπίτι. Ολα αυτά τα χρόνια ο πατέρας της δεν έχει πάψει να την αναζητά...

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)

Βαθμολογία: Βαθμολογία:5 (1 ψήφοι) (1 ψήφοι)
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.