ΜΟΝΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
A THOUSAND WORDS

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Brian Robbins
ΠΑΙΖΟΥΝ: Jill Basey
Emanuel Ragsdale
Kerry Washington
Eddie Murphy
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:9/9/2012
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΚΩΜΩΔΙΑ
Ένας λογοτεχνικός πράκτορας, που σε πουλά και σε αγοράζει στο άψε σβήσε, καθώς έχει μοναδικό χάρισμα στο λέγειν, μαθαίνει πως του απομένουν μονάχα 1000 λέξεις να πει προτού σωπάσει για πάντα... Υπαίτιος γι΄αυτό, ένας γκουρού ο οποίος, για να του δώσει ένα πολύτιμο μάθημα ζωής, καθώς προσπάθησε να τον εκμεταλευτεί, του χαρίζει ένα δέντρο, που φυτρώνει ξαφνικά στην αυλή του... Όπως, όμως, πέφτουν τα φύλλα από το δέντρο, έτσι και ο ήρωας χάνει σταδιακά μια προς μια τις λέξεις του, καθώς το κόστος για τον υπέρμετρο εγωισμό του είναι ... η αιώνια σιωπή ή άλλως, ο θάνατος. Κι επειδή αυτός ο άντρας είναι ο Έντι Μέρφι, ακόμα κι οι ύστατες λέξεις του και ιδίως η προσπάθειά του να επικοινωνήσει μη λεκτικά, προβλέπεται να βγάλουν παραληρηματικό γέλιο!

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.