ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ
THE HUNGER GAMES

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Gary Ross
ΠΑΙΖΟΥΝ: Willow Shields
Jennifer Lawrence
Wes Bentley
Stanley Tucci
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:10/29/2012
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΠΕΡΙΠΕΤEIA
ΕΠ.ΦΑΝΤΑΣ.
Από τα ερείπια της Βορείου Αμερικής έχει αναδυθεί μια λαμπερή Κάπιτολ που περιβάλλεται από 12 επαρχίες του έθνους Πάνεμ. Η Κάπιτολ, σκληρή και απείλικτη, αναγκάζει τις επαρχίες της να στέλνουν κάθε χρόνο ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας 12 έως 18 ετών, όπου θα λάβουν μέρος στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση. Τα 24 παιδιά, που ονομάζονται Φόροι Υποτέλειας, φυλακίζονται σε μια αχανή υπαίθρια αρένα για ένα διάστημα μερικών εβδομάδων με σκοπό να πολεμήσουν μεταξύ τους μέχρι θανάτου. Ο τελευταίος που θα επιβιώσει είναι ο νικητής. Για την 16χρονη Κάτνις Εβερντιν, η απόφαση της να πάρει εθελοντικά τη θέση της αδερφής της στους Αγώνες, δε διαφέρει και πολύ από μια θανατική ποινή. Όμως η Κάτνις έχει φτάσει κι άλλη φορά κοντά στο θάνατο και η επιβίωση είναι δεύτερη φύση για εκείνη!!!

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)

Βαθμολογία: Βαθμολογία:4 (1 ψήφοι) (1 ψήφοι)
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.