ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ
TOM AND JERRY AND THE WIZARD OF OZ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
ΠΑΙΖΟΥΝ:
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:15/10/2012
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ
ΚΙΝ ΣΧΕΔΙΑ
Ο Τομ και Τζέρυ δεν είναι στο Κάνσας πλέον Ξεκινάνε λοιπόν να δουν τον Μάγο, τον υπέροχο Μάγο του Οζ! Οι Τομ και Τζέρυ γλιστράνε πάνω στο ουράνιο τόξο και ταξιδεύουν στον κίτρινο τούβλινο δρόμο σε αυτή τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων που μας ξαναστέλνει να ζήσουμε αυτό το υπέροχο παραμύθι. Θα δείτε όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες: τη Ντόροθι, τον Τότο, το Σκιάχτρο, τον Τενεκεδένιο, το Λιοντάρι την Κακιά Μάγισσα της Δύσης, τον Μάγο, τους Μάντσκινς και πολλούς άλλους. Θα ακούσετε πολλά από τα αγαπημένα σας τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου το Πάνω από το Ουράνιο Τόξο. Και θα γελάσετε με την ψυχή σας με τα καμώματα της αγαπημένης γάτας και του αγαπημένου σας ποντικού όταν θα τους παρασύρει ένας κυκλώνας, θα έρθουν σε αντιπαράθεση με ιπτάμενους πιθήκους και θα καταστρέψουν το κάστρο της ακιάς Μάγισσας σε μια ηρωική προσπάθεια να σώσουν την Ντόροθι και τον Τότο (αλλά και τους εαυτούς τους) και να επιστρέψουν πίσω στο Κάνσας. Γιατί μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι σας

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)

Βαθμολογία: Βαθμολογία:4 (1 ψήφοι) (1 ψήφοι)
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.