ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
AT LAST

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Tom Anton
ΠΑΙΖΟΥΝ: Martin Donovan
Kelly Lynch
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΔΡΑΜΑ
PΟMANT.
Ο Μάρκ και η Σάρα μεγάλωσαν μαζί. Όταν η οικογένεια του ενός μετακομίζει, οι δυό τους ανακαλύπτουν πως η φιλία τους έχει μετατραπεί σε έρωτα. Δυστυχώς, η μητέρα του Μάρκ κρύβει την αλληλογραφία τους και οι ζωές τους αναπόφευκτα χωρίζουν. Τώρα ενήλικοι πια, είναι και οι δύο παντρεμένοι. Η Σάρα είναι παντρεμένη με τον Κρίς, έναν αλκοολικό και ο Μάρκ με μια επιτυχημένη ψυχίατρο. Και οι δύο νιώθουν ενα κενό στη ζωή τους. Αποφασίζουν, διστακτικά να συναντηθούν στη Ν. Ορλεάνη και να ζήσουν έστω και για μία μαγική στιγμή αυτό που τους έκλεψαν χρόνια πριν. Όμως, οι ενοχές και οι αμφιβολίες θα τους χωρίσουν πάλι... Θα χρειαστεί μεγάλη δύναμη για να καταλάβουν τι είναι αυτό που θέλουν πραγματικά και ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να το διεκδικήσουν...

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.