ΜΑΝΤΕΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
MANDELA LONG WALK TO FREEDOM

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Justin Chadwick
ΠΑΙΖΟΥΝ: Idris Elba
Naomie Harris
Terry Pheto
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΔΡΑΜΑ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
ΙΣΤΟΡΙΚH
Στην ταινία, συναντάμε τον Μαντέλα σε όλα τα στάδια της ζωής του: ως νεαρό αγόρι που φυλάει το κοπάδι του πατέρα του στο Τράνσκεϊ της Νότιας Αφρικής, ως δικηγόρο που αγοράζει ακριβά κοστούμια και αυτοκίνητα στο μεταπολεμικό Γιοχάνεσμπουργκ, ως ένοπλο επαναστάτη και συνήγορο του λαού της Νότιας Αφρικής την εποχή του δολοφονικού απαρτχάιντ, ως καταζητούμενο που φυλακίζεται στο Ρόμπεν Αϊλαντ και τέλος, ως τον πρώτο δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της Νότιας Αφρικής. Με τα χρόνια, ο Μαντέλα μαθαίνει να συγχωρεί και να κερδίζει την εμπιστοσύνη των εχθρών του. Πατέρας και παππούς παιδιών που δεν γνώρισε ποτέ, αποφυλακίζεται για να κυβερνήσει το λαό του. Το νεαρό αγόρι που έτρεχε ξυπόλητο στους λόφους έγινε ο πρώτος Πρόεδρος μιας ελεύθερης και δημοκρατικής Νότιας Αφρικής. Το τίμημα που πλήρωσε ήταν βαρύ, αφού χώρισε από τη γυναίκα του, Γουίνι. Την ίδια στιγμή που ο Μαντέλα μάθαινε στον εαυτό του να συγχωρεί, εκείνη μάθαινε να μισεί...

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)

Βαθμολογία: Βαθμολογία:5 (1 ψήφοι) (1 ψήφοι)
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.