ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
SUDDENLY

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Uwe Boll
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ray Liotta
Erin Karpluk
Dominic Purcell
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΠΕΡΙΠΕΤEIA
ΘΡΙΛΕΡ
Πρόκειται για το ριμέικ της κλασικού πολιτικού φιλμ νουάρ του 1954 με πρωταγωνιστή τον Φρανκ Σινάτρα, που αφορούσε την προετοιμασία απόπειρας δολοφονίας του αμερκανού προέδρου που θα περνούσε με τρένο απο μια μικρή πόλη των ΗΠΑ με το όνομα "SUDDENLY". Τέσσερις δολοφόνοι εισβάλλουν στο σπίτι της χήρας πολέμου, Έλεν, προκειμένου να σκοτώσουν από αυτό το σημείο τον πρόεδρο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη μικρή πόλη. Οι δολοφόνοι θα ξεγελάσουν τους αστυνομικούς της περιοχής, εκτός απο έναν, τον Τόντ, έναν πρώην ήρωα πολέμου ο οποίος έχει καταλήξει να γίνει ο μεθύστακας της πόλης. Ο Τοντ είχε υπηρετήσει στον πόλεμο μαζί με τον άντρα της Έλεν και αφότου ο σύζυγός της πέθανε, είναι ερωτευμένος μαζί της. Όταν ο Τοντ θα συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, θα επιτεθεί στη συμμορία και θα σκοτώσει έναν απο τους δολοφόνους, όμως τελικά θα κρατηθεί κι αυτός αιχμάλωτος. Τώρα, μαζί με την Έλεν θα πρέπει να βρουν τρόπο να τους εμποδίσουν προτού προχωρήσουν στη δολοφονία του προέδρου.

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.