ΝΙΑΓΑΡΑ ΝΙΑΓΑΡΑ
NIAGARA NIAGARA

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
ΠΑΙΖΟΥΝ: Robin Tunney
Henry Thomas
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:9/30/2003
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΔΡΑΜΑ
KOINΩΝΙΚΗ
ΑΣΤΥΝΟΜ.
Η Μάρσυ κι ο Σεθ είναι δύο έφηβοι που αγωνίζονται να επιβιώσουν κουβαλώντας το εφηβικό τους άγχος, μέσα σε μια άκαμπτη κι άδικη κοινωνία. Η Μάρσυ πάσχει από το σύνδρομο Tourette, ενώ ο πατέρας της είναι ένας άγαρμπος και προσβλητικός τύπος. Είναι σχεδόν πανκ και θα συναντήσει τον ήρεμο Σέθ, κλέβοντας σε κάποιο μαγαζί, όπου κι αυτός έχει πάει να ξαφρίσει. Τα δύο αδέξια αγρίμια, θα βρεθούν μαζί και θα αρχίσουν μια παράξενη σχέση. Η Μάρσυ αναζητά με μανία μια μαύρη κούκλα Μπάρμπι κι αυτό είναι αφορμή να ξεκινήσουν με τον Σέθ ένα ταξίδι προς τον Καναδά. Γρήγορα η Μάρσυ θα χρειαστεί φάρμακα, αλλά κανένας δεν θα δεχτεί να τους βοηθήσει. Θα αποφασίσουν να κλέψουν ένα φαρμακείο, αλλά όλα θα πάνε στραβά. Ο Σεθ θα πυροβοληθεί και το αυτοκίνητο θα ντελαπάρει. Ένας μοναχικός γέρος, ο Γουώλτερ, θα κρύψει το νεαρό Μπόννυ και Κλάιντ ζευγάρι στην φάρμα του. Οι τρεις άνθρωποι θα αναπτύξουν μια μοναδική σχέση. Τελικά, το ζευγάρι θα εγκαταλείψει τον Γουώλτερ και θα κατευθυνθούν προς τους καταρράκτες του

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.