ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ
INTERVIEW WITH A HITMAN

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Perry Bhandal
ΠΑΙΖΟΥΝ: Luke Goss
Caroline Tillette
Stephen Marcus
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:9/14/2012
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΠΕΡΙΠΕΤEIA
ΘΡΙΛΕΡ
Στην τελευταία του αποστολή, ο κορυφαίος εκτελεστής γυρίζει για να διαγράψει το παρελθόν του, για να διαπιστώσει οτι κάποιος έχει "πειράξει" το μέλλον του... Μην εμπιστεύεσαι κανέναν! Μην αισθάνεσαι τίποτα! Μην ηττηθείς ποτέ! Αυτό είναι το μότο που θυμόταν πάντα ο αδίστακτος Ανατολικοευρωπαίος εκτελεστής και τον βοήθησε να ανελιχθεί στην κορυφή του επαγγέλματός του. Μεγαλωμένος στις σκληρές φτωχογειτονιές της Ρουμανίας, ο Βίκτωρ ξέρει την αξία της ζωής περισσότερο από τον οποιονδήποτε και αυτό τον κάνει τον τέλειο εκτελεστή! Μετά όμως, από την προδοσία του ίδιου του ανθρώπου, πρέπει να σκηνοθετήσει τον θάνατό του και να φύγει για το Λονδίνο. Ο Βίκτωρ τώρα είναι καλύτερος, γρηγορότερος και πιο σκληρός από ποτέ! Μπορεί όμως να αποδράσει από την ίδια του την ταυτότητα;

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.